Njoftim i rëndësishëm nga shkolla fillore “Naim Frashëri”

Shkolla fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc përmes një publikimi në facebook, ka njoftuar për mbarëvajtjen dhe oraret për fillimin e gjysëm vjetorit të dytë.

Ky është postimi nga shkolla:

Shkolla fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc, njofton të gjithë nxënësit dhe arsimtarët e shkollës, se gjysmë vjetori i dytë për këtë vit fillon më datë 24 janar 2022 (e hënë) në oraret si më poshtë:

CIKLI I LARTË, nga klasa V – VIII mësojnë para dite, Mësimi fillon në ora 07:45, dhe zhvillohet në Grupe A dhe B.

CIKLI I ULËT, nga klasa I – IV mësojnë pas dite, Mësimi fillon në ora 14:00. Mësim i rregullt.

CIKLI I LARTË, nga klasa V – VIII mësojnë:

Grupi A, prej orës 07:45 deri në 13:40 (e hënë, e mërkurë, e premte) mësojnë në shkollë ndërsa (e marte e enjte) mësojn Online.

Grupi B, (e marte, e enjte) mësojnë në shkollë (e hënë,e mërkurë, e premte) mësojn Online dhe anasjelltas.

Duhet theksuar se kujdestarët e klasave janë të obliguar që t’i ndajn Grupet e klasava dhe t’i lajmërojnë nxënësit për fillimin e mësimit si dhe për maskat se duhet t’i sigurojnë vet nxënësit.

Dhe e fundit, por më e rëndësishmja, masat për mbrojtjen nga Virusi ende janë në fuqi dhe duhen patjetër respektuar PASTËRTIA, MBAJTJA E MASKËS DHE DISTANCA.

Nga Drejtoria e shkolles fillore “Naim Frashëri”, Bujanoc