Pasqyra e Covid-19 në Komunën e Bujanocit

Gjatë ditës së djeshme (9 mars) janë testuar 119 persona (116 të rritur dhe 3 fëmijë).
Nga këto teste, 11 persona kanë rezultuar pozitivë (10 nga Bujanoci dhe 1 nga Vranja).

Gjatë muajit mars janë testuar gjithësejt 791 persona, prej tyre 706 të rritur dhe 85 fëmijë.

Nga këto testime, 82 raste janë regjistruar me Covid-19.

Nga fillimi i pandemisë zyrtarisht në Komunën e Bujanocit janë regjistruar 978 persona me Covid-19.