Pensionisti në Prishtinë pret për pension dhe ja ledhaton të pasmet kësaj vajze

Një video e çuditshme është duke qarkulluar në internet.
Aty shihet një plak që ditën kur kanë dalë pensionet, priste për t’i marrë paratë.

Por pritja e tij nuk ishte si pritjet e të gjithë pensionistëve të tjerë.
Derisa po priste, ai shihet teksa prek nga mbrapa një vajzë të re.

Nuk dihet lidhja e tyre nëse është familjare ose shoqërore.