Santiana: Bucin nuk e njoh nga jashtë as se kam njohur kurrë para BBVK

Darka e banorëve të nominuar i ka vënë të pesë konkurrentët e Big Brother VIP Kosova pranë pyetjeve pikante.

“Pse po e mbani të fshehtë që me Bucin njiheni nga jashtë?”, ka qenë pyetja e fundit drejtuar Santianës.

“Nuk e njoh Bucin nga jashtë, as se kam njohur kurrë, e kam takuar në natën e parë kur kemi hyrë në BBVK. Askënd se kam njohur këtu, përpos Ganiut dhe Brikendën pasi është e rrethit të Gjakovës”, ka thënë Santiana.

https://www.youtube.com/watch?v=ViNJeUOH8GI