Serbi: Covid-19 vazhdon me të njejtën tempo, çdo ditë 4-5 mijë infektime

Gjatë 24 orëve të fundit, në Serbi janë testuar 17.684 persona, prej të cilëve 5.297 kanë rezultuar pozitiv.

Sipas të dhënave të fundit nga Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti “Batut”, në respiratorë gjinden 243 pacientë, ndërsa në 24 orët e fundit janë regjistruar 37 vdekje./Spektri