Serbi: Situata pandemike shqetësuese,

Në Serbi vazhdon të rritet numri i të infektuarëve, ndërsa përkundër masave të ndërmarra, pak ndyshime ne numra janë vërejtur.

Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 17.436 persona, ku 5.225 kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Të dhënat e fundit nga Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti “Batut”, tregojnë se nën kujdesin e respiratorëve janë 241 pacientë.

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar edhe 39 vdekje nga Covid-19.