Të gjithë po e urojnë, por sa vite i mbushi Jehona Sopi sot?

Jehona e ka nisur karrierën shumë herët ndërsa ka qenë pjesë e disa kompeticioneve muzikore, ku është vlerësuar për prurjet artistike.
Përveçse është një këngëtare, ajo në radhë të parë është dhe një grua me ndjenja dhe emocione. Jehona është shprehur se dëshiron që të jetë gjithmonë në shoqërinë e njerëzve të saj të dashur, që urren vetminë dhe që nuk donte të rrinte kurrë vetëm, shkruan “Kosovarja”.

Sot, këngëtarja ka mbushur 42 vjet jetë, andaj i urojmë më të mirat, duke nisur nga shëndeti e tutje!