Turneun ndërkombëtar të karatesë “Vlasotince Open 2024”,klubi i karatesë “Besa” arriti të fitoj gjithsej 20 medalje

Në  Turneun ndërkombëtar të karatesë “Vlasotince Open 2024”,klubi i karatesë “Besa” arriti të fitoj gjithsej 20 medalje, kështu ka njoftuar klubi në faqen e tij ne facebook.\
“Në paraqitjen e sotme në Turneun ndërkombëtar të karatesë “Vlasotince Open 2024”,që u zhvillua në qytetin e Vlasotincës,klubi i karatesë “Besa” arriti të fitoj gjithsej 20 medalje,prej atyre 8 medalje🥇,7 medalje🥈dhe 5 medalje🥉
1.Erina Gashi 🥇
2.Anila Zairi 🥇
3.Jara Amidi 🥇
4.Selma Alimi 🥇
5.Fatbardh Sherifi 🥇
6.Enes Beqiri 🥇
7.Rona Iseni 🥈
8.Donika Asani 🥈
9.Ilmije Abdyli 🥈
10.Daris Gjymshiti 🥈
11.Florind Sherifi 🥈
12.Andi Sabedini 🥈
13.Fron Fazliu 🥉
14.Blina Gashi 🥉
15.Aldin Gashi 🥉
16.Anik Beqiri 🥉
17.Endrit Emini 🥉
18.Ekipore kumite vajzat 2010/2011 🥇
19.Ekipore kumite djemt 2011 🥇
20.Ekipore kumite djemt 2008/2009 🥈