Anulohet testi provues i planifikuar për nxënësit e klasës së tetë?

Ministria e arsimit, shkencës dhe zhvillimin të teknologjisë në Serbi ka njoftuar se ka njoftuar se është vendosur që testi provues për nxënësit e klasës së tetë të shtyhet.

Siç kanë njoftuar në këtë ministri, testi provues përfundimtarë  cili ishte planifikuar të mbahet me 26 dhe 27 mars, është shtyer për në 9 dhe 10 prill, me çka do të vërtetohej me regulloren për kalendarin e punës arsimore të shkollës fillore për vitin shkollor 2020/2021./Spektri