Bujanoc: Rreth 3 mijë qytetarë të vaksinuar!

Në Komunën e Bujanocit është duke vazhduar vaksinimi në tempo të njejt, duke u rritur numri i të vaksinuarëve nga dita në ditë.

Nga informacionet që ka siguruar Spektri, deri tani janë vaksinuar rreth 3 mijë qytetarë.

Nga ky numër i përgjithshëm, 1.800 persona janë vaksinuar edhe me dozën e dytë.

Deri tani të gjitha qytetarët e interesuar në Komunën e Bujanocit kanë shfrytëzuar të drejtën e përzgjedhjes së njërës nga 4 vaksinat të cilat janë dispozicion, Pfizer, Sinopharm, AstraZeneca dhe Sputnik.

Kur jemi tek popullata shqiptare interesi i tyre ka qenë më tepër për Pfizer dhe Sinopharm./Spektri