Banorët në humor të mirë, tregojnë histori të ndryshme nga jeta

Banorët e Big Brother VIP Kosova janë mbledhur në oborrin e shtëpisë, dhe kanë treguar histori të ndryshme.

Blero tregoi një histroi ku i bëri të tjerët të qeshin.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

https://www.youtube.com/watch?v=gACspB-4coo&t=1s