Buci thotë se Blero do të ndahet edhe nga e dashura e re

Vesa, Ylli dhe Gani Gërmia kanë biseduar bashkë pak para gjumit.

Teksa Vesa po i tregonte Yllit se shoqja e saj është e dashura e re e këngëtarit, ai tha se “do të ndahet”.

“Hajt motra jem se ai ka mu nda, fol ti”, tha Buci.

Ndryshe, në debatin Edona-Vesa, Blero mbrojti Edonën edhe pse Vesa është shoqja e të dashurës së tij.

https://www.youtube.com/watch?v=K6JJTRRn8fk