Kërkohet hapja e Katedrës së Albanalogjisë në Luginë të Preshevës

KATEDRA E ALBANOLOGJISË DUHET TË HAPË PARALELE EDHE NË LUGINËN E PRESHEVËS Javë më parë, i…

Pasqyra e Covid-19 në Komunën e Bujanocit

Gjatë ditës së djeshme (9 mars) janë testuar 119 persona (116 të rritur dhe 3 fëmijë).Nga…

Mensur Hyseni synon edhe për një rekord tjetër!

Mensur Hyseni nga fshati Rahovicë i komunës së Preshevës është duke u përgatitur që të bëhet…

Masat e reja në Serbi

Nga e hëna të gjitha Shkollat e Mesme kalojn në mësimin Online,- Gastronomia të shtunën do…