Serbi: Ministri i Financave paraqet ndihmën që do të marrin të papunët

Ministri i Financavë në Serbi Sinisha Malli, ka deklaruar se në pakon e tretë të ndihmës…

Serbi: Bie numri i të prekurëve me Covid-19

Në 24 orët e fundit, në Serbi janë regjistruar 4.687 persona me coronavirus nga 14.866 testime…

Anulohet testi provues i planifikuar për nxënësit e klasës së tetë?

Ministria e arsimit, shkencës dhe zhvillimin të teknologjisë në Serbi ka njoftuar se ka njoftuar se…

Bujanoc: Rreth 3 mijë qytetarë të vaksinuar!

Në Komunën e Bujanocit është duke vazhduar vaksinimi në tempo të njejt, duke u rritur numri…

Serbi: Bie vendimi, Klasët e ulta vazhdojn mësimin në shkollë!

Është anuluar vednimi i shtabit të krizave, në bazë të cilit nga e hëna shkolla fillore…

Shaip Kamberi: Le të nervozohet kush të dojë!

Deputeti shqiptarë në parlamentin e Serbisë, z. Shaip Kamberi ka reaguar pas publikimit të hartës së…

Navzad Lutfiu e Ragmi Mustafa (KKSH) debatojn se pse ky i fundit është përfshirë në fushatën e zgjedhjeve në Preshevë!

Këshilltari i Kuvendit Komunal në Bujanoc Nevza Lutfiu është përfshirë në një debat me Kryetarin e…

A do të vazhdoje mbyllja edhe pas te dielës?

Anëtari i shtabit të krizave kundër Coronavirusit Branisllav Tiodoroviq ka thënë se shtrëngimi i masave do…

Dy mundësi për qytetarët e Serbisë për të udhëtuar në BE

Qytetarët e Serbisë kanë dy mundësi për të siguruar Çertifikatën e udhëtimit për shtetet e BE-së…

Paralajmërohet zbutja e masave për disa veprimtari

Përkundër mbylljes “totale” që ka filluar nga sot, ekziston mundësia që disa veprimtarive të i lejohet…