Modeli i semaforit, Maskat, Protokolli i koronës: Gjithçka që duhet të dini rreth fillimit të mësimit më 1 Shtator

Deri në fillim të vitit shkollor kanë mbetur edhe pak ditë. Edhe pse në mbledhjen e…

Vështrim: Për regjistrimin e popullsisë, që do të mbahet në vitin 2022

Të lindurit në Medvegjë, Bujanoc, Preshevë dhe hapësira në ish-RSFJ, e që janë sot me qëndrim…

Kon: Është e nevojshëm rishikimi i masave dhe shtrëngimi i tyre!

Është e nevojshme që përsëri të rishikohet shtrëngimi i masave, ka thënë epidemiologu Predrag Kon. Sipas…

Bujanoc: Arrestohen dy hajna të materialit ndërtimorë

Pjestarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme në Bujanoc në një aksion të shpejt kanë arrestuar…

Testi antigjenit tashmë edhe në Bujanoc

Shtëpia e shëndetit në Bujanoc tani ka në dispozicion edhe testimin antigjen të qytetarëve. Deri tani,…

23 Qershori, Dita e të dëbuarëve dhe zhvendosurëve shqiptarë nga Medvegja, Bujanoci dhe Presheva

Shkruan: Refik HASANI Në përkujtim të 22 vjetorit , kur nga disa lokalitete të tri Komunave…

Albin Kurti në dialogun me Serbin denjësisht e përfaqësoi Kosovën

Shkruan: Refik HASANI Dje, më 15 qershor Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti dhe Presidenti…

“Sistemet informative afariste”; Hapet konkursi për regjistrimin e studentëve të rinjë në Fakulltetin Ekonomik të Suboticës – paralelja në Bujanoc

Fakullteti Ekonomik i Suboticës, paralelja në Bujanoc tashmë ka publikuar afatet për dorëzimin e dokumentacioneve për…

Të gjitha masat në një vend!

Sot, Shtabi i Krizave për Shtypjen e Sëmundjes Infektive Kovid-19 gjithashtu zbuti masat anti-epidemike.Sekretari Krahinor Dr.…

Mungon bashkëpunimi ndërkufitarë dhe binjakëzimi me Preshevë e Kumanovë

Shkruan Refik Hasani Gjilanit si një trekëndësh kufitar është dashur të krijoj  lidhje të qëndrueshme në…