Trupi Koordinues: Këto janë kompanitë që janë subvencionuar në Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë!

Trupi Koordinues ka publikuar vendimin e kompanive të përzgjedhura për ndarjen e mjeteve për subvencione për vitin 2023.

Sipas këtijë vendimi Komuna e Bujanocit del se është përfituesja më e madhe, me shtatë kompani të subvencionuara në një shumë totale prej 14.316.049 dinarë

Në Komunën e Preshevës do të subvencionohen pesë kompani, me gjithsejt 12.873.951 dinarë.

Ndërsa kompanive në Komunën e Medvegjës ju kanë ndarë gjithsejt 6.800.000 dinarë,

Këto janë kopmanitë përfituese:
Komuna e Bujanocit:
1. “Burimi Petrol” – Samolicë, 2.402.400 dinarë,
2. “Bujantex” – Braçe Stoshiq – 2.999.900 dinarë,
3. “Milica Kostiq – ART Group 2021” – Llopardincë – 899.316,88 dinarë,
4. “Metro- Kompani” – Save Kovaçeviq – 706.245,74 dinarë,
5. “EKO-STIL” – Llopardincë – 3.000.000 dinarë,
6. “AGROADRIA” – Karagjirgje Petroviq – 3.000.000 dinarë,
7. “TOMYPLAST” – Zona Industriale – 1.308.186,38

Preshevë:
1. “Imperial One” – Rajincë – 2.708.951 dinarë,
2. “Majanca Plast” – 15 Nëntori – 2.200.000 dinarë,
3. “Wes Lime” – Salvador Alendea – 2.975.000 dinarë,
4. “Beçki” – Rajincë – 3.000.000 dinarë,
5. “Driton Mahmudi – Panna Print” – 15 Nëntori – 2.000.000 dinarë,

Medvegjë:
1. “Lluka dhe Llaki” – Knez Mihajlov – 1.743.700 dinarë,
2. “Bukosava Gjuroviq – Gjuroviq Gradnja” – Negosavle – 3.000.000 dinarë,
3. “Zenit” – Nikola Tesla – 2.056.300 dinarë

Ky është vendimi i publikuar nga shërbimi i Trupit Koordinues në të cilën shihen edhe kompanitë tjera që kanë aplikuar por nuk kanë arritur të jenë njëri nga pëfituesit e subvencionit.

Vendimi i TK – Kompanitë përfituese