Me siguri do të prekeni me Omicron, por ka mënyra për të mos përfunduar në spital

Një rekord i zi u thye sot në Serbi: më shumë se 18,000 të infektuar, për…

Në Bujanoc edhe 35 të infektuar me Coronavirus!

Në një ditë numri i të infektuarve me koronavirus në Vranjë është rritur me 65 qytetarë…

Serbi: Dita më e rëndë në kohën e Coronës

Në 24 orët e fundit në Serbi janë testuar për koronavirus 39.740 persona, prej të cilëve…

Mbahet mbledhja e fundit e Këshillit Komunal për siguri dhe Parandalim të Kriminalitetit

Këshillit komunal për siguri dhe parandalim të kriminalitetit pranë kuvendit komunal të Bujanocit ka mbajtur mbledhjen…

Më 30 dhjetor aksioni për dhurimin vullnetar të gjakut!

Kryqi i kuq në Bujanoc në bashkpunim me Institutin për transfozion të gjakut në Nish dhe…

Mbahet debat publik rreth bashkëpunimin ndëretnik në Bujanoc

Këshilli për Mardhënie Ndëretnike, si trup i Kuvendit Komunal, sot kishte organizuar debatin publik me temën…

Komisioni për barazi gjinore mban seancën e radhës

Komisioni për barazi gjinore, trup i Kuvendit Komunal ka mbajtur mbledhjen e rradhës dhe të fundit…

Ndërmarrësit nga Bujanoci ndihmojnë Shtëpinë e Shëndetit, Aksioni vazhdon!

Pas paraqitjes së vështirësive për pacientët në korridoret e Shtëpisë së Shëndetit, disa ndërmarrës ju kanë…

Këshilltarët shqiptarë nga Lugina vazhdojn vizitën në Novi Pazar!

Kryetari i K.K. të Bujanocit Enver Ramadani së bashku me disa këshilltarë shqiptarë nga Bujanoci dhe…

Dënohet bujanocasi për vozitje të bicikletës në gjendje të dehur!

Pjestarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme në Bujanoc, në kuadër të aksionin ndërkombëtarë të rritjes…