Instagram prezanton risinë, “Close Friends” edhe për postimet në Reels

Rrjeti social Instagram ka zgjeruar funksionin “Close Firends” nga Storie dhe Notes në publikimet në Reels.…

YouTube do të ndalojë rekomandimin e përsëritur të videove për përdoruesit adoleshentë

YouTube po zbaton masa të reja mbrojtëse që mund të ndihmojnë në parandalimin e materialeve të…

WhatsApp po bëhet me reklama

WhatsApp mund të fillojë të shfaqë reklama, sipas shefit të saj. Kompania ka përjashtuar kategorikisht se…

Galaxy AI vjen në telefonët Samsung

Inteligjenca artificiale e Samsung do ta bëjë të mundur bisedën me njerëzit që flasin një gjuhë…

Meta do t’u kërkojë reklamuesve të zbulojnë kur AI përdoret në reklama politike

Meta tha të mërkurën se reklamuesit do të duhet të zbulojnë përdorimin e platformave AI për…

Sondazhi global: 85% e njerëzve shprehen të shqetësuar për dezinformimin në internet

Më shumë se 85% e njerëzve janë të shqetësuar për ndikimin e dezinformimit në internet dhe…

Instagrami po punon që të ofrojë “miq” AI

Aplikacioni Instagram po punon që t’u mundësojë njerëzve të krijojnë “miq” AI (inteligjencë artificiale) me të…

Apple planifikon nga viti i ardhshëm të riparojë pothuajse të gjitha AirPods-ët

Apple planifikon të riparojë pothuajse të gjitha AirPods-et e saj vitin e ardhshëm, sipas një raporti…

Apple paralajmëron për tre gabime që duhet shmangur në pastrimin e AirPods

Me kalimin e kohës, Apple AirPods tuaj mund të mbushen me papastërti, pluhur dhe dyll veshi.…

Musk: Për 15 euro në muaj, mund ta përdorni X-in pa reklama

Platforma e mediave sociale X e Elon Musk, e njohur më parë si Twitter, prezantoi dy…