Jaguar integron një sistem nxehtësie në timon, për t’i dhënë njoftime shoferit

Jaguar integron një sistem nxehtësie në timon, për t’i dhënë njoftime shoferit

Sfida më e re në internet, po “çmend” përdoruesit

Sfida më e re në internet, po “çmend” përdoruesit

Snapchat, Youtube, Gmail dhe shërbime të tjera të Google me probleme

Snapchat, Youtube, Gmail dhe shërbime të tjera të Google me probleme

Google kundër aplikacioneve të cilat shesin drogë

Google kundër aplikacioneve të cilat shesin drogë

Instagram Stories mund të ofrojë edhe shërbimin për shitje

Instagram Stories mund të ofrojë edhe shërbimin për shitje

Dukja madhështore e Bentley Flying Spur që prezantohet në fillimin e muajit të ardhshëm (Video)

Dukja madhështore e Bentley Flying Spur që prezantohet në fillimin e muajit të ardhshëm (Video)

Galaxy Fold shtyhet për në muajin Qershor

Galaxy Fold shtyhet për në muajin Qershor

Jeep Grand Cherokee kthehet në një “bishë” me 900 kuajfuqi

Jeep Grand Cherokee kthehet në një “bishë” me 900 kuajfuqi

Apple Iphone 11 me një veçori emosionuese

Apple Iphone 11 me një veçori emosionuese

5 fotot që s’duhet ti postoni KURRË në INSTAGRAM!

5 fotot që s’duhet ti postoni KURRË në INSTAGRAM!