Deklarohet Vuçiq se kur do të largohen masat në Serbi!

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se masat në Serbi do të largohen atëherë kur të plotësohen kushtet për t’i larguar.

“Do të na duhet ti ndëgjojmë çka sugjerojnë profesionistët. Të gjithë po kërkojnë që t’i largojm, kjo thirrje është popullarizuar tash. Edhe njer 137zit nga partia ime, madje edhe ministrat dhe funksionerët, por edhe njerëizt në rrethin familjen. Njerëz urdhëroni dhe udhëheqni shtetin” ka thënë Vuçiq./Spektri