Përplasen keq në studio Blerim Latifi e Molla Osmani

Profesori Blerim Latifi është përplasur ashpër me hoxhën e Drenasit Osman Musliu.

Latifi në T7 e ka quajtur hajvan, mulla Osmanin dhe ky i fundit reagoi ashpër duke mos e lënë ta vazhdojë debatin.

“Ti ja hajvan”, tha Latifi.

“Ke kujdes mos ofendo”, ia ktheu Musliu.

“Nëse unë jam i sëmurë ti je hajvan”, përsëriti Latifi.

“Tërhiqe fjalën se nuk vazhdon emisioni”, ia ktheu Musliu.

“Unë thashë i sëmurë ideologjikisht”, tentoi të sqarohet ai.

“Tërhiqe ti fjalën, kush je ti me më thënë mua i sëmurë”, ia ktheu Latifi.

“Kam të drejtë me të thënë, i ke idetë e sëmura”, ia ktheu Musliu.

“Unë jam më burrë se ai, e tërheku fjalën”, përfundoi Latifi.