Do të fiksoheni menjëherë sapo ta dëgjoni këngën e re të Yllit dhe Noizy-it

Ylli dhe Noizy sapo e kanë bërë publike projektin e fundit muzikor në “Alpha show”.

Hapa titullohet projekti i tyre i përbashkët.

Në këtë këngë tregohet për gabimin që bën nën ndikimin e alkoolit, dhe humbjen e dashurisë.

Edhe pse me pjesë të ndara, kjo këngë u bë shumë virale në rrjete sociale.