Edhe të hënën pa rrymë në fshatërat e Preshevës!

Për shkak të punimeve në objektet e elektroenergjisë, të hënën, më 17.10.2022, gjatë periudhës 09:00 – 15:00 pa energji elektrike do të mbesin fshatërat Miratoc dhe Tërnavë në Komunën e Preshevës, njoftojnë nga Elektrodistribucioni i Serbisë