Iliri paralajmëron: Përgatituni për spektaklin sot, do jetë zjarr. Beniada do kapë nga flokët…..

Ditën e sotme, Iliri dhe Beniada e kanë nisur duke qëndruar nën rrezet e diellit në oborr.

Beniada e pyeti se si është të jesh finalisti i parë, ndërsa ai me shaka iu përgjigj “Përgjumësh”.

Ndër të tjera, Iliri paralajmëroi se spektakli i mbrëmjes së sotme do jetë i zjarrtë.

Iliri: Përgatituni sot se do të jetë diell Prime sot, zjarr. Beniada do kapë nga flokët Ilirin. (qesh)

Beniada: Joo. I kam qejf ato flokët e buta.

Më pas filluan të flisnin për provën javore, idenë e Donaldit dhe komentet e vajzave të tjera. Beniada tha se Einxheli dhe Arjola e kishin menduar se e ka dhënë qëllimisht idenë e tij, ndërsa ajo mendonte se Donaldi nuk e kishte thënë me qëllim, thjesht ka harruar që Einxhel ishte me krahun e thyer.