Kjo është villa e Titos në New York e cila u shit për 50 milion dollarë!

Një nga pallatet më të vjetra të Nju Jorkut, e cila u ble nga Jugosllavia në vitin 1946, është shitur për 50 milionë dollarë në para, konfirmoi Douglas Elliman.
Rezidencë e bukur gëlqerore në Avenue Fifth Manhattan, në pronësi të pesë shteteve pasardhëse të RSFJ-së Jugosllavisë, e njohur edhe si kështjella e Josip Broz Titos, u shit për 50 milionë dollarë. Douglas Elliman Real Estate njoftoi se Tristan Harper, një ndërmjetës i asociuar dhe një nga agjentët e saj vazhdimisht kryesorë, ka shitur dhe mbyllur në një rezidencë historike 20,000 metra katrorë të vendosur në një adresë Manhattan.

Agjencia njoftoi se ka shitur rezidencën e Nju Jorkut, rezidencën e ish-misionit jugosllav në Kombet e Bashkuara, në Avenue prestigjioze të Pestë të Manhatanit, për çmimin e plotë të kërkuar prej 50 milionë dollarësh në para. Shitësi i vilës, e cila përdorej edhe nga Misioni i Përhershëm i Serbisë në OKB, janë pesë shtetet pasardhëse të ish-Republikës Socialiste Federative të Jugosllavisë, Sllovenia, Kroacia, Bosnja dhe Hercegovina, Maqedonia e Veriut dhe Serbia ndërsa vila është blerë nga një kompani me adresë në Nju Jork.