Ky është vendimi për vazhdimin e mësimit nga dita e hënë!

Ekipi i për Shkollat ka publikuar vendimin ku shkollat do të ndjekin mësimin në të njejtin format sikurse që ishte këtë javë, raporton Spektri.

Kjo praktikisht do të thot se cikli i lart i shkollës fillore dhe shkolla e mesme do të vazhdojn mësimin modelin e kombinuar, ndërsa filloristët më të rinjë mësimin do ta ndjekin të rregullt.

Në mbledhjen e “Ekipit” nuk është marr vendim për vazhdim të pushimit. Tani gjithçka mbetet në duart e shtabit të krizave të cilët ende nuk kanë caktuar mbledhje.