Kylie Jenner pendohet për operacionin plastik

Kylie Jenner është penduar për një operacion plastik që e kishte bërë kur ishte në moshë të re
Kylie Jenner pendohet për faktin se ajo kishte një operacion plastik në gjoks kur ajo ishte vetëm 19 vjeç dhe pranoi se asaj do të i thyhej zemra nëse vajza e saj do të bënte të njëjtën gjë.

25-vjeçarja e dhënë pas makijazhit e cila ka vajzën Stormi, pesë vjeç dhe Aire, 17 muaj, me Trevis Scotin mbeti shtatzënë vetëm disa muaj pasi shtoi pasurinë e saj dhe i nxiti gratë që po shqyrtonin procedurën të prisnin derisa të kishin fëmijët e tyre dhe pastaj të shihnin nëse ende duan të bëjnë operacionin.

Duke folur për episodin e fundit të “The Kardashians”, ajo i tha shoqes së ngushtë Stassie Karanikolaou: “Ti e di se i kam bërë operacion gjinjtë para Stormit. Gjashtë muaj pasi linda Stormin, gjinjtë e mi ishin ende duke u shëruar dhe nuk mendoja se do të kisha një fëmijë kur isha 20 vjeç, shkruan Female First.

“Kisha gjoks të bukur, natyral. Vetëm e mrekullueshme, madhësi e përsosur, e përsosur çdo gjë. Unë do të rekomandoja këdo që është duke menduar për këtë të presë deri pasi të ketë fëmijë.”

Kylie pranoi se do të ishte “zemërthyer” nëse Stormi do të donte të bënte kirurgji kozmetike në një moshë kaq të re.

Ajo tha: “Sigurisht që kam një vajzë. Do të më copëtohej zemra nëse ajo do të donte ta bënte operacione në trupin e saj në moshën 19 vjeçare. Dua të jem nëna më e mirë dhe shembulli më i mirë për të. Dhe thjesht do të doja të isha ajo dhe t’i bëja të gjitha ndryshe, sepse nuk do të prekja asgjë.”

Në episodin e javës së kaluar të emisionit Hulu, Kylie hodhi poshtë spekulimet se kishte bërë operacion kozmetik në “gjithë fytyrën” e saj.

Ajo tha: “Gjithmonë mbaj mend që isha fëmija më i sigurt në dhomë. Gjithmonë e kam dashur veten ende e dua veten dhe një nga idetë më të mëdha të gabuara për mua është se isha ky fëmijë i pasigurt dhe bëra kaq shumë operacion për të ndryshuar të gjithë fytyrën, gjë që është e rreme, kam marrë vetëm mbushës.”/Koha.net