Ndahet nga jeta aktori i teatrit ‘Migjeni’ Enver Hyseni

Është ndarë nga jeta aktori i mirënjohur i teatrit ‘Migjeni’, Enver Hyseni.
Lajmi është bëri i ditur nga teatri ‘Migjeni’ në Facebook.

‘Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen nga jeta të aktorit të mirënjohur të teatrit “Migjeni”, Enver Hyseni ! Ngushëllimet tona të sinqerta shkojnë për familjen dhe komunitetin e artistëve ! 𝗨 𝗣𝗥𝗘𝗛𝗦𝗛 𝗡𝗘 𝗣𝗔𝗤𝗘, ENVER HYSENI! Homazhet zhvillohen nesër, me datë 30 Tetor nga ora 10-12, në hollin e teatrit “ Migjeni”-Citohet në njoftim.