Një lajm shumë i mirë

Kompania “Bici Commerce” po e dhuron falas kamionin për mbledhjen e mbeturinave.Kamioni është në gjendje të rregullt dhe duhet vetëm të regjistrohet.Kamioni do t’i dhurohet si donacion Ndërmarrjes Publike “Komunalia”Qofshin të nderuar përjetë përfaqësuesit e kompanisë “Bici Commerce”.

72Burhan Behluli and 71 others