Sulmi ndaj të moshuarës në Pejë, arrestohet edhe infermierja që incizoi pamjet e tmerrshme

Edhe infermierja që dyshohet se ka incizuar sulmin ndaj gruas së moshuar në Pejë, tashmë është arrestuar dhe ndaluar për 48 orë, raporton Gazeta Sinjali.
Lajmin për Sinjalin e kanë konfirmuar nga Prokuroria Themelore në Pejë.
Ndryshe, njëri nga dy prokurorët e rastit për rrahjen të moshuarës në Pejë, Dorjan Juniku, u deklarua për media dhe njoftoi se dy të arrestuarat për këtë rast janë infermieret me inicialet A.P., dhe A.R,.

“Pas pranimit të informacionit të parë lidhur me ngjarjen e cila ka ndodhur sot në qytetin e Pejës, nga kryeprokurori i zyrës Agim Kurmehaj, jemi angazhuar dy prokurorë, ashtu që pas marrjes së autorizimeve kemi vazhduar me të gjitha veprimet ligjore ashtu që në mënyrë shumë të shpejtë bashkë me policinë kemi arritur të arrestojmë dy të dyshuarat me inicialet A.P. dhe A.R., nën dyshimet që kanë kryer veprën penale të sulmit dhe dhënia e ndihmës në kryerjen e veprës penale të sulmit”, tha ai para mediave.
“Në këtë fazë, ende jemi duke punuar dhe duke ndërmarrë veprimet e nevojshme që nuk do të thotë që nuk do të zgjerohemi edhe tek subjektet e tjera të mundshme që mund të jenë involvuar në këtë vepër penale”.