Takimi i tretë në radhe mes KKSH, Trupit Koordinues dhe Komunes së Bujanocit, diskutohet hapja e paraleleve në gjuhën shqipe në Çerdhen “Gëzimi Ynë” në Bujanoc

Kështu ka njoftuar shërbimi informativ i KKSH-së në facebook, ku thuhet se “së shpejti do të hapen dy paraele në gjuhvn shqipe në Çerdhen “Gëzimi Ynë” në Bujanoc”.

 

“Gjatë ditës se sotme u realizua takimi i tretë në radhe mes KKSH, Trupit Koordinues dhe Komunes së Bujanocit.
Ju informojmë se shpejt do të hapen dy paralele në gjuhen shqipe ne Çerdhen “Gëzimi Ynë” në Bujanoc.
Shërbjmi për informim i KKSH
15.04.2024″

 

Sipas disa informacioneve jozyrtar portali Spektri ka mësuar se shumë prind shqiptar janë duke pritur me muaj të tërë që ti dërgojn fëmijët në cerdhe.