Treni godet veturën në Fushë Kosovë!

Pak momente më parë një tren ka goditur një veturë në Fushë Kosovës. IndeksOnline ka siguruar pamje nga vendi i ngjarjes.

Policia ka dal në vendin e ngjarjes dhe po merret me rastin.

IndeksOnline ka provuar të marrë një përgjigje nga Policia e Kosovës, por deri në momentin e publikimi të këtij lajmi nuk ka marrë përgjigje.