Vozitësa kujdes! Rrugët me akull

Për shkak të temperaturave të ulëta dhe mirëmbajtjes jo të mirë, shumica e rrugëve në Komunën e Bujanocit janë me akull.

Apeli i njejt vlenë edhe për gjithë territorin e Serbisë, ku rekomandohen të përdoret autostrada dhe rrugët me prioritet të lart.

Rrugët e prioritetit të dytë dhe të tretë në zonat më të larta dhe malore janë kryesisht të mbuluara me borë./Spektri