Vuajtjet e grave shqiptare që martohen fiktivisht në këmbim të parave, biznesi që po i merr në ‘qafë’

Piranjat” kanë trajtuar këtë të diel një temë mjaft shqetësuese, siç janë martesat fiktive, të cilat mesa duket është kthyer në një lloj biznesi.

Përgjatë viteve të fundit kemi parë shpesh emigrantë shqiptarë që pasi marrin ekspuls nga vendet e BE ku punojnë, shkojnë në Shqipëri dhe marrin mbiemrin e gruas në mënyrë që të lëvizin lirshëm në ato vende ku punojnë.

Por ajo që po bëhet më shqetësuese janë martesat fiktive, ku persona me precendentë penalë në vendet e Evropës, kthehen në Shqipëri dhe me anë të personave të tretë gjejnë një grua sa për “letra” kundrejt një pagese që varion nga 50-100 mijë lekë të rinj.
Shih Videon