Vazhdon rënija e çmimit të derivateve!

Ministria e Tregtisë së Brendshme dhe të Jashtme ka shpallur çmimet e reja të derivatet.

Një litër Eurodizel do të kushtojë maksimumi 205 dinarë për litër në pompa nga ora 15:00 deri të premten e ardhshme, ndërsa benzina Europremium BMB 95 do të kushtojë maksimumi 175 dinarë për litër.

Çmimi maksimal i naftës javën e kaluar ishte 209 dinarë, ndërsa benzina Europremium ishte 95 dinarë, 178 dinarë. Pra, nafta është më e lirë për 4 dinarë, ndërsa benzina për 3.