Xhaka pas keqtrajtimit të moshuarës: Këta nuk janë shqiptarët që unë përfaqësoj!!!!!!!

Një video me pamje të rënda është publikuar sot kudo nëpër rrjetet sociale, ku në një azil në Pejë, shihet qartë një vajzë, punonjëse e këtij institucioni që keqtrajton një të moshuar, duke u tallur dhe duke e goditur, ndërsa koleget e saj qeshnin dhe bënin sehir.

Për këtë ngjarje të shëmtuar, ka reaguar Granit Xhaka në rrjetin e tij social të Instagram.