Zyrtare, Serbia mbyllet totalisht!

Nga nesër, përveç barnatoreve, pompat e benzinës dhe lokalet ushqimore, gati të gjitha objektet tjera do të mbyllen, raporton Spektri.
Këto masa janë të ngjashme me ato që ishin vikendin e fundin dhe do të vlejnë deri në fund të javës, ku do të vlerësohet pastaj se a do të vazhdohen masat e njejta!