Aksion i arrestimeve në një shtëpi të shëndetit, kishin lëshuar vërtetime të rreme!

Në një aksion të gjerë të MPB-së të Serbisë dhe Prokurorisë së Lartë Publike, është arrestuar një drejtor dhe dy punonjës të Shtëpisë Shëndetësore në qytetin Kovaçicë, nën dyshimin se kanë shitur certifikata false të vaksinimit kundër COVID.

​​Drejtori dhe dy punonjës kanë lëshuar vërtetime të rreme të vaksinimit kundër Covid-19.