Bastisje në disa lokacione, detaje nga aksioni kundër fajdeve!

Gazeta Sinjali pak më parë raportoi ekskluzivisht për një aksion të Njësisë së Krimeve të Rënda dhe Prokurorisë Themelore në Ferizaj në rajonin e Prishtinës dhe Podujevës.

Burimet e Gazetës Sinjali brenda Prokurorisë kanë bërë me dije se aksioni po kryhet në disa lokacione dhe cak i bastisjes janë disa shtëpi dhe objekte përcjellëse të personave që dyshohen për veprën penale të fajdesë dhe identifikimin e sekuestrimin e provave materiale që do të përdoren në procedurën e mëvonshme kundër tyre.

Sipas burimeve, bastisja e sotme është në vazhdën e aksioneve të mëhershme që kanë rezultuar nga rasti i njohur si ‘Brezovica’, mirëpo nuk lidhet me Brezovicën.

Sinjali ka kontaktuar edhe me prokurorin e rastit, Rasim Maloku, por i njëjti ka refuzuar që të japë detaje.

“Veç jam pak nxanë., ma vonë qetash dalim me një komunikatë se e di që ka diçka, po veç ta konfirmojmë edhe niherë ma mirë. Dalim me komunikatë për media qetash”…, tha shkurtimisht Maloku.

Sinjali mëson se deri më tani disa persona të dyshuar kanë rënë në prangat e Policisë, teksa aksioni po vazhdon ende.

Ekskluzive: Krimet e Rënda aksion kundër fajdesë në Prishtinë e Podujevë, disa të arrestuar