Bie çmimi i naftës

Çmimi i euro dizelit në shtatë ditët e ardhshme do të jetë 209 dinarë, që është 8 dinarë më lirë se kjo javë, ndërsa benzina Euro premium BMB 95 do të jetë 5 dinarë më e lirë dhe do të jetë 178 dinarë për litër, kanë thënë në Ministrin e Tregëtisë së Brendshme dhe të Jashtme
Qeveria e Serbisë ka zgjatur deri më 31 dhjetor kohëzgjatjen e Rregullores për kufizimin e çmimit të derivateve të naftës.