Blen biletë lotarie një ditë pas martesës, fiton 1 milion dollarë

Një çift nga Miçigani i ShBA-së kaloi disa ditë veçanërisht të paharrueshme kur fitoi 1 milion dollarë nga një biletë lotarie me gërvishtje të blerë një ditë pas dasmës së tyre.

“E bleva biletën një ditë pas dasmës dhe ia dhashë gruas sime për ta gërvishtur”, tha lojtari. “Kur ajo zbuloi shumën e çmimit ‘1 milion dollarë’, ne ishim në mosbesim. Vazhduam t’i lexonim udhëzimet vazhdimisht për t’u siguruar që fituam vërtet. Ishin dy ditë emocionuese për ne!”, tha dhëndri 57-vjeçar.

I porsamartuari vizitoi selinë e lotarisë për të marrë çmimin e tij prej 1 milion dollarësh. Ai mori fitimet e tij si një shumë prej 693,000 dollarë, për të cilat tha se do t’i investojë.