Çka do të ndodh me shkollat?

“Ekipi për shkollat” në mbledhjen e sotme do të shqyrtoj vendimin për punën e shkollave në javën e ardhshme.

Vendimi përfundimtar do të publikohet nesër në mëngjesë, kanë thënë në ministrinë e arsimit.

Këtë javë, filloristët e më të vjetër dhe ata të shkollës së mesme kanë ndjekur mësim të kombinuar, ndërsa nxënësit e ciklit të ulët kanë ndjekur mësimin e rregullt në shkollë./Spektri