Deputeti Kamberi takon ambasadorin Bardhyl Canaj

Shaip Kamberi në  ambasadën e Shqipërisë në  Beograd është mirë pritur nga ambasadori Bardhyl Canaj, kështu ka shkuar Kamberi në një  postim në  faqen e tij në  facebook.
Ai ka shtuar se ” bashkëveprimi me Ambasadorin Canaj nënënkuptom bashkërendim e koordinim me Republikën e Shqipërisë”.
Ky është postimi i tij:
“Në ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Beograd, në takim me ambasadorin Bardhyl Canaj.
Koordinimi dhe bashkëveprimi me Ambasadorin Canaj nënënkuptom bashkërendim e koordinim me Republikën e Shqipërisë.
Bashkëpunimi me Prishtinën e Tiranën garancë e një perspektive për të ardhmen e Luginës.”