Dhurata nga Beogradi, libra erotikë për klasat e nënta në një shkollë në Ferizaj (VIDEO)

Në shkollën fillore “Afrim Azizi” në Ferizaj, të martën u mbajt një orë letrare.

Nga aktivitetin që e organizoi Qendra Multimedia, në duart e nxënësve përfunduan disa libra me përmbajtje e fotografi erotike.

Sipas drejtoreshës së shkollës, librat ishin dhuratë për fëmijët dhe se këta e patën të pamundur kontrollimin e përmbajtjes.

Pas interesimit të televizionit, komuna mori vendim që të ndërpres bashkëpunimin me këtë qendër.

Derisa nga Qendra thonë se libri me titullin “Me dashuri nga Beogradi”, është përmbledhje prozash të shkrimtarëve serb, dhe sipas tyre është i përshtatshëm për fëmijët nga klasa e shtatë e tutje.
Shih Videon