“E kisha vra” – Banorët shokohen me historinë e nënës së Edona James

Edona James ka festuar ditëlindjen e 37 brenda shtëpisë së Big Brother Vip Kosova.

Në bisedë me banorër, Edona ka rrëfyer se si nëna e saj kishte lindur në moshën 14 vjeçare.

Blero është shokuar nga historia e nënës së Edonës.

Këtë histori, Edona e ndau sërish me banorët duke treguar se si nëna e saj u martua në moshën 13-vjeçare dhe e lindi atë kur ishte 14.

“E kisha vra”, thotë Blero në një moment duke kërkuar më pas falje për gjuhën, por tha se është i shokuar.

https://www.youtube.com/watch?v=ix_rXlJeM8w&t=18s