Edhe pak ditë deri në mbylljen e afatit për konkursin e praktikës profesionale për të rinjët!

Dëshironi të persosni aftësitë profesionale?

Të krijoni miqësi të reja?

Të njihni funkisonimin e institucioneve shtetërore?

Misioni i OSBE-se në Serbi dhe Ministria për të drejtat e njeriut, pakicave dhe dialogut social ju ofron mundësinë ideale që ta ndjekni praktikën profesionale në institucionet shtetërore dhe agjensionet e pavarura, për të gjithë ju që keni diplomuar në 3 vitet e fundit.

Ky program financohet nga ambasada e Norvegjisë në Beograd.

Nxitoni, afati për paraqitje është deri më 25 shtator.

Për informatat shtesë klikoni në bit.ly/oebsppp2022