Identifikohen shtatë hajna në Preshevë!

Pjestarë të ministrisë së punëve të brendshme në Preshevë, kanë zbardhur katër vjedhje të rënda dhe me urdhër të Prokurorisë së Lartë dhe Prokurorisë Themelore Publike në Vranjë, do të ushtrohet kallëzim penal kundër shtatë personave për shkak të dyshimit se kanë kryer këto vepra.

Meshkuj të moshës 29, 26, 20 dhe 18 vjeç, dy 25 vjeçarë, si dhe një i mitur, të gjithë nga zona e Preshevës, dyshohen se nga nëntori i kaluar deri në fillim të shkurtit të këtij viti, duke përfituar nga mungesa e pronarit nga shtëpitë familjare kanë vjedhur dy vetura, paisje teknike, bizhuteri ari, të holla dhe gjëra tjera. duke marrë Përfitimi i mungesës së pronarit nga shtëpitë familjare ku kanë thyer pajisje teknike, bizhuteri ari, para dhe gjëra të tjera.

Policia ka gjetur një makinë dhe shumicën e sendeve të vjedhura dhe ua ka kthyer pronarëve.