Ish avokati Agim Kamberi emërohet si prokuror në Prokurorinë themelore të Vranjës

Ragmi Mustafi në faqen e tij në facebook ka shkruar se Agim Kamberi tashmë është emëruar Prokuror në Prokurorinë themelore të Vranjës.
Ai e ka cilësuar këtë si një lajm të mirë dhe ka theksuar se duhet të punohet për rikthimin e egjykatave dhe prokurorive themelore në Prehsevë, Bujanoc dhe Medvegjë.
Ja edhe postimi i tij i plotë:
Lajmi shumë i mirë emërimi i Agim Kamberit si prokuror në Prokurorinë themelore në Vranjë.
Megjithë përgëzimet dhe entuziazmit edhe z. Kamberi, pensionohet në pjesën e dytë të dekadës në ardhje.
❌Deri në vitin 2020, në Prokurorinë themelore në Vranjë kanë punuar 3 prokuror shqiptar të cilët janë pensionuar.
❌Deri në vitin 2011, Presheva ka pasur Gjykatën Komunale bashkë me Prokurorin Komunale.
❌Deri në vitin 2011, Bujanoci ka pasur Gjykatën Komunale bashkë me Prokurorin Komunale.
✅Le të punojmë së bashku që të gjithë, të i kthejmë gjykatat dhe prokurorit themelore, të formohet Gjykata e Prokuroria e Lartë për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.
🤝Gjykatat tona për drejtësi. Prokurorit tona për barazi!