Kështu dukej momenti i largimit nga Policia e Kosovës (foto-video)

Kjo pasoi një takim në Zveçan, ku përfaqësuesit politikë të serbëve nga Kosova vendosën të largohen nga të gjitha pozitat që mbanin në Qeverinë e Kosovës.

Lideri i Listës Serbe, Goran Rakiq, ishte i pari që shpalli vendimin për largim nga posti ministror.

Dalja e serbëve nga policia e Kosovës pasoi suspendimin e komandantit të KS-së për veriun e Kosovës, i cili refuzoi t’i lejojë pjesëtarët e policisë në veri të paralajmërojnë dhe t’i konfiskojnë veturat që nuk kanë targa të KS.

SHIH VIDEON