Këta janë dy banorët e rinj që do të futen në Big Brother VIP Kosova

Plot 20 banorë vazhdojnë të jenë brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, ndërsa njëri prej tyre do të largohet këtë të premte.

Gjashtë të nominuarit e kësaj jave të cilët janë: Meti Alshiqi, Ylli Dërvishi (Buci), Ledi Vokshi, Linda Halimi, Gani Gërmia, Santiana Maloku dhe Monika Salihu.

Në shtëpi pritet të ketë hyrje të reja. Telegrafi raporton se dy emrat e rinj që pritet të futen janë dyshja Ard Gashi dhe Mirdon Pacolli.

Ard Gashi është një këngëtar i ri, ndërsa Mirdoni është gjithashtu muzikant, i cili është pjesë e pandashme e Ardit në paraqitjet e tij dhe njëherësh moderator i emisionit “Drive on D”.